16 Mart 2014 Pazar

Machinarium Apk+SD Data [ANDROID]- FULL - Hızlı İndir - Download




Machinarium Apk+SD Data [ANDROID]- FULL - Hızlı İndir - Download


 Apk + SD Data
 Zippyshare
 ANDROID
 Apk+SD Data 320 MB
 GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ: 2.3 ve üzeri OYUN SÜRÜMÜ: v1.6.11
  5 Şubat 2014




Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1015x641.


Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1011x641.


Bu resim yeniden boyutlandirildi. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuga tiklayin. Resimin orjinal ölçüleri 1012x640.




 
   Machinarium’da karakterlerin seslendirmeleri yok, diyaloglar yok. Tüm olaylar çizgi roman misali konuşma baloncukları içindeki resimlerle anlatılıyor. Yapımın atmosferine giden müzikler ise son derece leziz. Zaten müzikler Samorost 2’nin Soundtrack’ne imza atan Floex’e ait.

Yapımın en can alıcı kısmına yani grafiklerine gelelim. Machinarium sanat eseri grafiklere sahip. 2 boyutlu görsellik Flash ile hazırlanmış. Modellemeler ve çevre tasarımı, çizimler son derece harika. Zaten oyun görsel açıdan bu seneki IGF’de (Independent Games Festival), “Excellence in Visual Art” ödülüne layık görüldü ve bunun sonucunda 2,500 $ kazandı.

   Machinarium, bulmacaları, müzikleri, 2 boyutlu harika görselliği ile gerçekten kaliteli bir yapım. Herkese tavsiye ederim. Keşke biraz daha uzun olsaymış.

Oyunun Googleplay fiyatı: 9,90 TL




   Rarın içindeki klasörü ve APKyı dışarı çıkartıyoruz. Bu iki dosyayı telefonunuzun dilediğiniz ve bulabileceğiniz bir bölümüne örneğin download klasörüne atıyoruz. Sonra telefona geçerek Attığınız bölüme girin ve ilk olarak APK yı kurun, kurulum bitince sol alttan kaydet seçeneğini seçin. Sonra diğer klasörü taşı diyerek Android klasöründen OBB klasörünün içine yapıştırın. Kurulum bu kadar iyi oyunlar...







Oyunu indirmek için aşağıdaki partlara tıklayın.

Part 1
 Part 2

Unknown

Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 APK Mania.